Επένδυση σε Bitcoin Mining

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το άρθρο ήταν έγγυρο κατά το χρόνο σύνταξής του. Πλέον η δυσκολία έχει ανέβει κατακόρυφα και προβλέπεται ότι θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Κατά συνέπεια, η ισχύς που θα νοικιάσουμε σήμερα, μέσω της παρακάτω περιγραφόμενης υπηρεσίας, θα είναι ελάχιστη έως αμελητέα μέσα σε μόλις μερικούς μήνες. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η επένδυση να μην ωριμάσει ποτέ!

Η ιδέα είναι απλή. Αντί ν’ αγοράσετε το δικό σας εξοπλισμό mining (αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το mining μην παραλείψετε να διαβάσετε το άρθρο μας με τίτλο Mining) και να πρέπει να τον στήσετε, να τον συντηρήσετε, αλλά και να πληρώνετε τον λογαριασμό του ρεύματος, μπορείτε να νοικιάσετε με bitcoins μέρος της επεξεργαστικής ισχύος ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού. Ανάλογα με το ποσό που είστε διατεθειμένοι να «επενδύσετε» θα νοικιάσετε περισσότερη ή λιγότερη επεξεργαστική ισχύ, με αποτέλεσμα να μπορείτε να παράγετε περισσότερα ή λιγότερα bitcoins κάθε ημέρα. Κάθε φορά που η συνολική αμοιβή σας από το mining θα φτάνει το ένα bitcoin θα σας στέλνεται στο πορτοφόλι σας.

Καταπληκτικό; Αν σας αρέσει συνεχίστε το διάβασμα γιατί γίνεται καλύτερο.

Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται μέσω κάποιου σπόνσορα, από τον οποίο κερδίζετε 10% μπόνους. Δηλαδή με απλά λόγια, αν μέσω σπόνσορα δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, το ποσό που θα «επενδύσετε» προσαυξάνεται κατά 10%. Το πρόγραμμά σας λήγει όταν εξορύξετε τόσα bitcoins όσα καταθέσατε αρχικά συν το μπόνους σας. Κατά τη σύνταξη του κειμένου, με διάθεση ποσού 20 bitcoins (+2 από το μπόνους) θα νοικιάσετε επεξεργαστική ισχύ περίπου 195MH/s. Χρησιμοποιώντας τους calculators που μπορείτε να βρείτε εδώ, βρίσκουμε πως με αυτή την επεξεργαστική ισχύ θα παράγετε περίπου 2,4 bitcoins το μήνα κι άρα το πρόγραμμά σας θα διαρκέσει περίπου 9 μήνες και μερικές ημέρες. Το μπόνους σας μπορεί ν’ αυξηθεί αν μετά την εγγραφή σας γίνεται εσείς σπόνσορας σε τρίτους. Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το βασικό μπόνους του 10%, έχετε ένα «τοκισμό» των bitcoins σας της τάξης τους 10% στους 10 μήνες ήτοι 1% το μήνα, με δεκάμηνη δέσμευση των bitcoins σας.

Συνεπώς μην αφήνετε τα bitcoins σας να κάθονται, βάλτε τα να «δουλέψουν»! Ορίστε και μερικοί σύνδεσμοι για να ξεκινήσετε με το 10% μπόνους:

http://www.pyramining.com/referral/pxsq9f2yb
http://www.pyramining.com/referral/p6eady3sr
http://www.pyramining.com/referral/pf2kesct8
http://www.pyramining.com/referral/9pexn438f
http://www.pyramining.com/referral/6zkprnyfm

Αν κάποιος σύνδεσμος έχει χρησιμοποιηθεί, μη διστάσετε να «τσιμπήσετε» τον επόμενο. Αν τακτά χρονικά διαστήματα, θ’ αντικαθιστούμε τους συνδέσμους που έχουν χρησιμοποιηθεί με νέους.

Μερικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε…

  1. Κατά την εγγραφή θα δώσετε τη bitcoin διεύθυνσή σας, στην οποία θα λαμβάνετε τις πληρωμές σας. Αυτή η διεύθυνση δε μπορεί ν’ αλλάξει καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Συνεπώς, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή να μη χάσετε το πορτοφόλι σας ή γενικά πρόσβαση σε αυτή τη bitcoin διεύθυνση.
  2. Ανάλογα με το συνολικό ποσό του μπόνους σας, το πρόγραμμα ενδέχεται να διαρκέσει από 11-24 μήνες. Μετά το τέλος του προγράμματος, λαμβάνετε πίσω, στη bitcoin διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή και το αρχικό ποσό bitcoins που διαθέσατε.
  3. Κάθε φορά που συγκεντρώνεται ποσό ενός bitcoin, σας αποστέλλεται στη διεύθυνσή σας.
  4. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να σας επιστραφεί το ποσό που διαθέσατε πριν τη λήξη του προγράμματος.
Τελευταία ενημέρωση: Αύγουστος 2015

Μοιραστείτε το!