Πρώτη συνάντηση μελών BitcoinX.gr και οπαδών του Bitcoin

Κάποιοι με τους οποίους έχω μιλήσει το γνωρίζουν ήδη, αλλά είναι πλέον καιρός να το ανακοινώσουμε και επίσημα. Διοργανώνουμε την πρώτη συνάντηση μελών αλλά και γενικότερα οπαδών του Bitcoin, στην Ελλάδα. Για πρακτικούς λόγους, επειδή οι περισσότεροι είμαστε από Αθήνα, η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, εντός του Ιουνίου. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απογευματινή ώρα, εκτός Σαββατοκύριακου. Προτεινόμενες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε εδώ (Προσοχή! Αυτός ο σύνδεσμος ΔΕΝ είναι για δήλωση συμμετοχών)

Το θεματολόγιο θα περιλαμβάνει τα παρακάτω (οποιεσδήποτε αλλαγές ή παρεκκλίσεις ενδέχεται να προκύψουν θα ανακοινωθούν εγκαίρως)
– Εισαγωγή στο Bitcoin. Επεξήγηση του τί είναι και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί
– Bitcoin και νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα
– Bitcoin Conference 2013. Υπάρχουν ήδη συνεννοήσεις με Έλληνα που μένει στο Τέξας και που παραβρέθηκε στο συνέδριο, ο οποίος θα είναι στην Αθήνα τον Ιούνιο για να μας ενημερώσει για τις εξελίξεις. Επίσης έρχομαι σε επαφή και με άλλα άτομα που παραβρέθηκαν στο συνέδριο.
– Συζητήσεις με θέμα την επιχειρηματικότητα βασισμένη στο Bitcoin
– Θα λάβει χώρα και υπογραφή κλειδιών PGP. Αν θέλετε να σας επιβεβαιώσουμε το/τα κλειδιά σας, ρίξτε μια ματιά εδώ για να είστε προετοιμασμένοι.

Αν προλάβουμε να τα φτιάξουμε, θα δοθούν και αναμνηστικά χειροπιαστά Bit…. Αλλά αυτό ας το κρατήσω για έκπληξη 🙂 Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος. Η συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Αυτό όμως που ζητούμε από εσάς, είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο παρόν θέμα ή εδώ (ως θέμα συμπληρώστε «Πρώτη συνάντηση BitcoinX.gr» και φυσικά το όνομα ή ψευδώνυμο), ώστε να φροντίσουμε να κλείσουμε τον κατάλληλο χώρο που θα μας φιλοξενήσει όλους με άνεση. Δεν σκοπεύουμε ν’ αφήσουμε κανέναν έξω φυσικά, αλλά αν εμφανιστούν πολλά περισσότερα άτομα από τις συμμετοχές, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ιδέες και προτάσεις είναι φυσικά καλοδεχούμενες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 – 18:00 – 21:00, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου 64 (εντός στοάς) στον 6ο όροφο. Επιλέξαμε την αίθουσα του openspace.gr λόγω «συγγενικής» νοοτροπίας και φιλοσοφίας (πάρτε λίγο μάτι την ιστοσελίδα τους και θα καταλάβετε τι εννοούμε). Ένα ακόμα σημαντικό κριτήριο επιλογής ήταν και η θέλησή μας να ενισχύσουμε με την παρουσία μας το κέντρο της Αθήνας, που περνάει δύσκολους καιρούς.

Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, έπρεπε να αλλάξουμε το χώρο της συνάντησης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε χώρο του openspace.gr και της ecovision-net.gr στην οδό Παπαδά 1 και Μεσογείων, στον πρώτο όροφο.

Αν αποφασίσετε να έρθετε με το Μετρό, η στάση Κατεχάκη απέχει μόλις 100 μέτρα από το χώρο. Ενώ αν έρθετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο στάθμευσης του μετρό.

Σύντομα θα αποσταλούν κι ενημερωτικά email σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/