Αύγουστος, ένας μήνας κινητικότητας για το BitcoinX.gr

Λογότυπο BitcoinX.gr

Παρά το ότι ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ένας μήνας νωχελικός, που συνήθως μας έβρισκε σε κάποια παραλία ή ταβέρνα και σίγουρα αραχτούς και χαλαρούς, δεν συνέβηκε το ίδιο και για το BitcoinX.gr

Οι αναγνώσεις των άρθρων μας έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τις 10.000. Ο μετρητής μας κατέγραψε 9921 αναγνώσεις από 3579 διαφορετικούς επισκέπτες, που επέλεξαν να ενημερωθούν για το Bitcoin από το πλέον έγκυρο κι X-ειδικευμένο site στην ελληνική γλώσσα, το BitcoinX.gr

BitcoinX.gr - Κίνηση Αυγούστου 2013

BitcoinX.gr – Κίνηση Αυγούστου 2013

Τα παραπάνω νούμερα είναι εμφανώς αυξημένα σε σχέση με προηγούμενες περιόδους, κάτι μας προϊδεάζει για τη συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε ότι αναφορές στο BitcoinX.gr έχουν γίνει από ελληνικά media, ηλεκτρονικά ή έντυπα, αλλά και από portals, κάτι που υποδηλώνει πέραν πάσης αμφιβολίας την αναγνώριση του BitcoinX.gr και την αποδοχή του ως έγκυρη πηγή πληροφόρησης.

Επιπλέον, θέσαμε πρόσφατα σε λειτουργία και τον Ελληνικό Bitcoin Κατάλογο, μετά από ομολογουμένως αρκετό διάστημα δοκιμών και ρυθμίσεων. Ένα σημαντικό επίτευγμα της ομάδας του BitcoinX.gr είναι η μετάφραση του λογισμικού που τρέχει ο Ελληνικός Bitcoin Κατάλογος, το οποίο θα δοθεί στη συνέχεια ως δωρεά στην κοινότητα ανοιχτού λογισμικού. Στον Ελληνικό Bitcoin Κατάλογο μπορεί να καταχωρηθεί οποιοσδήποτε επαγγελματίας ή εταιρία δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο και δέχεται πληρωμές σε Bitcoin. Ο Ελληνικός Bitcoin Κατάλογος έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των Media, αφού όπως πληροφορηθήκαμε από όσους έχουν καταχωρηθεί, επικοινώνησε μαζί τους εκπρόσωπος γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Ελληνικός Bitcoin Κατάλογος

Ελληνικός Bitcoin Κατάλογος

Η προσφορά όμως του BitcoinX.gr στην ελληνική κοινότητα του Bitcoin δεν περιορίστηκε μόνο εκεί, προχωρήσαμε και στη μετάφραση στα ελληνικά ενός χρησιμότατου εργαλείου δημιουργίας Bitcoin διευθύνσεων, εκτός σύνδεσης. Το εργαλείο μπορεί να δημιουργήσει μια ή κι εκατοντάδες διευθύνσεις Bitcoin. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει μνημονικά πορτοφόλια και πορτοφόλια Vanity. Κι όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε σύδνεση με το Internet. Ρίξτε της μια ματιά και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε. Η ελληνική μετάφραση έχει ήδη παραχωρηθεί από το BitcoinX.gr στην κοινότητα και βρίσκεται στο αποθετήριο GitHub.

Δημιουργός Διευθύνσεων Bitcoin

Δημιουργός Διευθύνσεων Bitcoin

Το σημαντικότερο όμως που θεωρούμε πως χαρακτηρίζει το BitcoinX.gr είναι ο ισχυρός πυρήνας των ανθρώπων πίσω από το προσκήνιο, οι οποίοι παράλληλα με τις επαγγελματικές και άλλες ενασχολήσεις τους, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να υπάρχει συνεχής και έγκυρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο παγκόσμιο χώρο σχετικά με το Bitcoin, αλλά και να συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούν στη διάδοσή του.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, την οποία εκτιμούμε και η οποία μας ενθαρρύνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/