Η συμμετοχή σου

Ξεκινήσαμε το BitcoinX.gr με στόχο να παρέχουμε υπεύθυνη κι αμερόληπτη ενημέρωση προς όλους τους ομιλούντες την ελληνική γλώσσα, για τη φύση και λειτουργία του Bitcoin και πως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της κοινωνίας. Παράλληλα αναρτούμε και τις σημαντικότερες ειδήσεις που υποπίπτουν στην αντίληψή μας καθώς και τις εξελίξεις που συντελούνται καθημερινά στο χώρο του Bitcoin.

Αν πιστεύεις κι εσύ στη μεγάλη δυναμική του Bitcoin και θέλεις να έχεις ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια μεταφοράς των μηνυμάτων κι ερεθισμάτων στο ευρύ κοινό, με δικές σου δράσεις σύνταξης κειμένων ή αναλύσεων, software reviews, έρευνας ή με όποιο άλλο τρόπο θεωρείς πρόσφορο, μη διαστάσεις ούτε στιγμή να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σου και να συνεργαστούμε προς έναν κοινό στόχο: την προώθηση της ιδέας του Bitcoin και της καινοτόμας τεχνολογίας που μας φέρνει.

Το Bitcoin αποτελεί ένα σύστημα και μια τεχνολογία που είναι ανοικτό σε όλους τους ανθρώπους. Το ίδιο επιθυμούμε και για το BitcoinX.gr, ώστε ο καθένας με τη συμμετοχή του να θέτει το δικό του λιθαράκι στο χτίσιμο της προώθησης αυτού του θαυμαστού τεχνολογικού μέσου.

Μοιραστείτε το!