Ποιός είναι ο Neo;

Ποιός είναι ο Neo;

Teasers

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παρακάτω teaser βιντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το ότι προβάλονται στην Κυπριακή τηλεόραση από την πρώτη Φεβρουαρίου!

Neo, Bee και Bitcoin

Φαίνεται πως η Κύπρος έχει πάρει «ζεστά» το θέμα του Bitcoin και σπεύδει να εκμεταλλευτεί την ανέλπιστη ευκαιρία για ανάκαμψη μετά από τα γεγονότα του περασμένου Απριλίου. Στο παρακάτω βίντεο, γίνεται μια πρώτη προσέγγιση για απάντηση στην ερώτηση: Ποιός είναι ο Neo;

Πιο αναλυτικά διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Neo & Bee:

H Neo είναι η πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές τραπεζικές εργασίες. Παρέχουμε υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του Bitcoin και την κάνουν εύκολη και πιο ασφαλή, επιτρέποντας στον καθένα να επωφεληθεί από τη χρήση της. Μέσω αυτής, όλοι μπορούν να πάρουν τον έλεγχο των οικονομικών τους και να γίνουν μέρος της παγκόσμια οικονομίας, άμεσα και με πολύ χαμηλό κόστος.

Δίνοντας την δύναμη στους ανθρώπους να πάρουν έλεγχο των χρημάτων τους, εγκαινιάζουμε ένα νέο οικονομικό πρότυπο. Μέσω της Neo, παρέχουμε την πλατφόρμα ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν μόνοι τους, τον έλεγχο που επιθυμούν πάνω στα χρήματά τους.

Ανοίγουμε υποκαταστήματα σε όλο το νησί, όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν Ευρώ με bitcoins και να μιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να αποφασίσουν τι είναι πιο επωφελές για αυτούς. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες «ηλεκτρονικού πορτοφολιού», μέσω των οποίων διαχειρίζεστε τα χρήματά σας χωρίς να αλλάζετε τίποτε στις καθημερινές σας συνήθειες. Είναι ακριβώς το ίδιο σαν να διαχειρίζεστε τον υπάρχων λογαριασμό σας, αλλά τα χρήματα είναι αποθηκευμένα στο δικό σας λογαριασμό, σε πλήρη απόθεμα, όπου δεν μπορούμε να τα αγγίξουμε χωρίς την έγκρισή σας. Κάποιες από τις υπηρεσίες μας είναι επίσης συνδεδεμένες με την κάρτα «Bee», που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αγορές σε όλο το νησί και διαδικτυακά, με κάθε έμπορο που δέχεται την κάρτα Bee ή Bitcoins οπουδήποτε.

 Αδειοδότηση

Ο Neo δείχνει ενημερωμένος σχετικά με την κείμενη νομοθεσία και σύμφωνα με ανακοίνωση, έχει σκοπό να λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και να προβεί σε όλες τις διαδικασίες ώστε να λάβει όλες τις σχετικές άδειες.

Though Bitcoin is currently not classified as “money” by the European Central Bank, and is thus not subject to current banking and money transfer laws, Neo will take an aggressive strategy of over-compliance. From launch, Neo will operate in full compliance with all current regulations placed upon traditional banks, ensuring that any future policy changes will have minimal effects on bank operations. By adhering to these regulations, Neo will be able to register immediately upon policy changes.

The internal systems used for our payment gateways will be PCI-DSS compliant and all other software and hardware implementations will be designed to comply with FISC guidelines on computer systems for banking and related financial institutions. All banking services will feature multiple verification methods to ensure the level of risk is reduced to the absolute minimum for losses incurred through fraudulently accessed accounts.

Neo is also lobbying directly to the Cypriot Minister of Finance and Attorney General to create a fair and clear legal and taxation framework for Bitcoin businesses operating in Cyprus. As the Cypriot government is eager to promote domestic growth of innovative start-ups and attract foreign investment, preliminary lobbying efforts have been encouraging.

Ημερίδα Neo

Ημερίδα Neo

Ημερίδα Neo

Η εταιρεία Neo, η πρώτη παγκοσμίως με ολοκληρωμένες συναλλαγές με Bitcoin, παρουσιάζει την ημερίδα με θέμα «Ο νέος τρόπος συναλλαγών έφτασε» τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία και την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Διάρκεια: 15.30-18:00.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας επιχειρηματίες, επαγγελματίες και στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Neo και το Δίκτυο Πληρωμών/Συναλλαγών Bee. Συγκεκριμένα, το ακροατήριο θα πληροφορηθεί για το μοναδικό εναλλακτικό τρόπο ελέγχου και διαχείρισης των κεφαλαίων του, που φέρνει επανάσταση στις πληρωμές με κάρτες, μέσα από τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας του Bitcoin.

Δήλωσε συμμετοχή και:

  • Μάθε τι είναι το Bitcoin και γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει
  • Ανακάλυψε τις Neo υπηρεσίες και τι έχεις να κερδίσεις από αυτές
  • Γνώρισε το δίκτυο συναλλαγών και πληρωμών Bee. Τι είναι και ποια τα οφέλη σου
  • Επωφελήσου από το μηδενικό κόστος, την ασφάλεια και την αμεσότητα των συναλλαγών
  • Άνοιξε τις πόρτες σου στους πελάτες όλου του πλανήτη, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου με την αποδοχή του Bitcoin ως τρόπου πληρωμής.

Σε ποιους απευθύνεται

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και γενικούς διευθυντές από όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας. Συγκεκριμένα: Εταιρείες λιανεμπορίου, υπεραγορές, προμηθευτές, πολυκαταστήματα, περίπτερα, καταστήματα-αλυσίδες διαρκούς εξυπηρέτησης, εταιρείες logistics και διεθνούς εμπορίου.

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)
Οργανωτής: Νeo & Bee Ltd. Συντονιστής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες, δήλωση συμμετοχής σε μία από τις δύο πόλεις και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜH. Τηλέφωνο: 22505555, e-mail: events@imhbusiness.com, Online registration: www.imhbusiness.com/neoevent

Πηγή: INBNews

Σύνδεσμοι

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/