Σημαντικότερα νέα για το bitcoin

Τα νεότερα αυτής της εβδομάδας για το bitcoin αφορούν τα νέα του πορτοφολιού Doge όπου χακαρίστηκε, με τους ληστές να παίρνουν 111 εκατομμύρια κέρματα, η υπηρεσία έχει πέσει από τη ληστεία.Ο CEO του eBay έχει δείξει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον για το μέλλον του Bitcoin. Η Butterfly Labs είναι ασυνεπής με σχεδόν 300 πελάτες, αν όχι περισσότερο, οι οποίοι έστειλαν έγγραφες καταγγελίες στην FTC ( αντίστοιχη Επιτροπή Εμπορίου και Καταναλωτών). Και η BitPay έλαβε επένδυση ρεκόρ 30 εκατομμυρίων δολαρίων για να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει και να το κάνει καλύτερα.

Αναλυτικά Doge Vault hacked

Η διαδικτυακή ιστοσελίδα Dogevault.com έχει πάψει προσωρινά την λειτουργία της. Στις 11 Μαΐου, η online υπηρεσία πορτοφόλι Doge Vault διακυβεύεται από εισβολείς , με αποτέλεσμα μια διακοπή παροχής υπηρεσίας και παραποίησης κεφαλαίων του κεντρικού πορτοφολιού τους. Εκεί φυλλάσονταν στο σύνολο τους τα ψηφιακά νομίσματα όλων των χρηστών της ιστοσελίδας.

doge vaultΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία προσδιορισμού του βαθμού της επίθεσης και τον πιθανό αντίκτυπο των κεφαλαίων των χρηστών του . Αυτό περιλαμβάνει την ανάσυρση απο υπάρχοντα δεδομένα πορτοφολιού από ένα αντίγραφο ασφαλείας off-site . Επίσης, θα υπάρξει στενότερη διερεύνηση πιθανών φορέων της επίθεσης , και τον καθορισμό της παραβίασης της ασφάλειας που επέτρεψε στους επιτιθέμενους να θέσουν σε κίνδυνο την υπηρεσία .

Παρακαλώ μην μεταφέρετε κεφάλαια σε διευθύνσεις Doge Vault , ενώ η έρευνά μας είναι υπό εξέλιξη .

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας – η εταιρεία θα εκδώσει συμπληρωματική δήλωση καθώς και τα πορίσματα και το σχέδιο δράσης μας, μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες .

Email support@dogevault.com για οποιαδήποτε απορία .

 
Ο John Donahoe , CEO του eBay , ερωτηθείς σε Συνέλευση των Μετόχων του eBay ( Η PayPal είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της eBay ) απάντησε , «Πιστεύουμε ότι Bitcoin θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στο μέλλον . Ακριβώς όπως αυτό παίζει έξω , και πώς μπορούμε να το αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό  και να επιτρέψει παράλληλα συναλλαγές με PayPal , αυτό είναι κάτι που εξετάζουμε ενεργά. Είναι στην οθόνη του ραντάρ μας . «John Donahoe

Πιστεύω πώς το PayPal θα μπορούσε να αγκαλιάσει και να δώσει Bitcoin όπως κάνει η BitPay και η Coinbase και υπάρχει ανταγωνισμός.

Η εταιρεία Butterfly Labs είναι ασυνεπής με σχεδόν 300 πελάτες.
Ο FTC παρέλαβαν 283 καταγγελίες , που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο του 2013 και λήγει στις αρχές Απριλίου του 2014. Οι καταγγελίες αντιπροσωπεύουν ποσό περίπου 1.000.000 δολάρια σε παραγγελίες των πελατών ως ανεκπλήρωτες ή δυσαρεστημένοι καταναλωτές.

Ενώ της Butterfly Labs έχουν αποσταλεί στην πραγματικότητα τα προϊόντα κατά το παρελθόν και συνεχίζει να το κάνει – μέρος της ικανοποίησης των πελατών με μηχανήματα Bitcoin εξόρυξης είναι ότι η αξία του εξοπλισμού ορυχείων (miners) πέφτει γρήγορα . Ένα ισχυρό μηχάνημα ώς εξέδρα εξόρυξης το οποιό τρέχει πολύ αργά μπορεί να οδηγήσει σε μια πραγματική απώλεια του εισοδηματός των πελατών, τόσο λόγω του χρόνου που έχασε για εξόρυξη και ότι με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε στη συνέχεια να τα χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει ένα πιο ισχυρό μηχάνημα μελλοντικής γενεάς, όπου θα εξορρύσει bitcoin πιο πολλά σε λιγότερο χρόνο απο το αρχικό που παράγγειλε. Δυστυχώς όλες οι εταιρείες που φτιάχνουν ASIC miner δέχονται μόνο προπαραγγελείες και καθυστερούν συνήθως στο χρονοδιάστημα παράδοσης για τον τελικό χρήστη, αυτό οδηγεί μηχανήματα του υψηλού κόστους αγοράς να μην δίνουν ούτε κέρδος μακροπρόθεσμο στον αγοραστή και αύξηση της δυσκολίας εξόρρυξης στους παλιούς εξορρύκτες.

 

Μοιραστείτε το!