Ίδρυμα Bitcoin και Ρυθμιστικές αρχές

Ίδρυμα Bitcoin και Ρυθμιστικές αρχές

Εκπρόσωποι του Ιδρύματος Bitcoin, και πιο συγκεκριμένα οι Patrick Murck, Brian Klein, Marco Santori και Peter Vessenes, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση στις 26 Αυγούστου με εκπροσώπους τμημάτων της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, στην Ουάσινγκτον. Η συνάντηση με τους εκπροσώπους από διάφορες ρυθμιστικές αρχές, όπως τις Federal Deposit Insurance Corporation (παρέχει τη διασφάλιση των καταθέσεων έως 250 χιλιάδες δολάρια), the Internal Revenue Service (εφορία) and the Federal Reserve (Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ), FBI, Drug Enforcement Administration (DEA), Μυστική Υπηρεσία καθώς και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, χαρακτηρίστηκε παραγωγική από τον Patrick Murck,  ο οποίος διατελεί General Counsel του ιδρύματος.

Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν κι αυτά της ιδιωτικότητας, της επιβολής του νόμου αλλά και το πως θα πρέπει ν’ αποφύγει το κράτος των Η.Π.Α. να «στραγγαλίσει» την νεο-ανερχόμενη βιομηχανία του Bitcoin, μέσω υπερβολικού ελέγχου, εκδιώκοντας με αυτό τον τρόπο τις αμερικανικές εταιρίες εκτός Αμερικής. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν την παγκόσμια μερίδα του λέοντος όσον αφορά τη χρήση, ενασχόληση αλλά κι επαγγελματική δραστηριότητα με βάση το Bitcoin.

Επιπλέον, διευκρινίστηκαν αρκετά τεχνικά θέματα που αφορούν τα ψηφιακά νομίσματα, ειδικά μετά την λεπτομερή επεξήγηση για το ρόλο της αλυσίδας των μπλοκ και τη λειτουργία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia

Στη συνέχεια των επαφών του Ιδρύματος Bitcoin με κυβερνητικούς εκπροσώπους, θα βρεθούν στο Capitol Hill για περαιτέρω συζήτηση νομικών θεμάτων που αφορούν τα κρυπτονομίσματα.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia