Ανανεωμένη κοινότητα συζητήσεων

Το BitcoinX.gr αναβαθμίζεται κι αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο 🙂 Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση σήμερα, ν’ ανακοινώσουμε το νέο λογισμικό της κοινότητας συζητήεων (forum) του BitcoinX.gr. Για να εναρμονιστούμε με την ανοιχτή φιλοσοφία του Bitcoin, προτιμήσαμε το λογισμικό ανοιχτού κώδικα phpBB, το οποίο αποτελεί τον σκελετό χιλιάδων online κοινοτήτων ανά την υφήλιο. Ήδη κάποιοι μπορεί να παρατηρήσατε τον σύνδεσμο του μενού, που πλέον ονομάζεται Νέο Forum.

Το καινούργιο software μας παρέχει περισσότερες δυνατότητες, μερικές από τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στην αντίστοιχη ανακοίνωση. Πέρα από αυτές όμως, πλέον υπάρχει καλύτερη οργάνωση των θεμάτων σε ενότητες και φόρουμ.

Η πρώτη ενότητα με όνομα «Ειδήσεις και νέα» περιλαμβάνει αυτό ακριβώς! Νέα. Στο πρώτο φόρουμ με τίτλο «Αναρτήσεις και συζήτηση» θα αναρτώνται αυτόματα όλα τα νέα άρθρα του BitcoinX, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με το θέμα. Δε χρειάζεται πλέον ξεχωριστή εγγραφή για να μπορείτε να σχολιάζετε τις ειδήσεις και να γίνετε κι εσείς μέρος αυτών!

Στην ίδια ενότητα, στο φόρουμ «Ανάρτηση ειδήσεων από μέλη» θα έχετε τη δυνατότητα να αναρτήσετε τις δικές σας ειδήσεις που αφορούν το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα γενικότερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ορισμένες από αυτές να αναρτηθούν και στην πρώτη σελίδα του BitcoinX.gr. Αν πιστεύετε σθεναρά στη δυναμική του Bitcoin όπως εμείς, αν θέλετε να συνεισφέρετε στη διάδοσή του με επώνυμα άρθρα ή αναλύσεις σας, στη γλώσσα μας τα ελληνικά, τότε μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μια θέση συνεργάτη ή, γιατί όχι, συντάκτη, μπορεί να γίνει δική σας.

Το τελευταίο φόρουμ σε αυτή την ενότητα είναι το «Ανακοινώσεις κοινότητας» όπου μπορείτε να βρίσκετε όλες τις ανακοινώσεις που αφορούν την κοινότητα του BitcoinX, ώστε να μπορείτε να κρατάτε συνεχώς την επαφή με τα γεγονότα της ελληνικής κοινότητας.

Η δεύτερη ενότητα έχει τίτλο «Βοήθεια» και δε χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις ή συστάσεις. Αν ψάχνετε κάτι, θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή θέλετε βοήθεια με κάτι που αφορά το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα, εδώ είναι το καταλληλότερο μέρος.

Στην ενότητα «Προσφορά και ζήτηση» θα μπορούμε να συναλλασσόμαστε, με χρήση πάντα του Bitcoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων. Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη ενότητα αποτελεί φυσικό συμπλήρωμα του Ελληνικού Bitcoin Καταλόγου, αλλά σε μορφή κοινότητας. Σε καμία περίπτωση δεν τον καταργεί ή αποδυναμώνει, αφού απευθύνεται ούτως ή άλλως σε διαφορετικό κοινό.

Τέλος στην ενότητα «Χαλαρά…» οι συζητήσεις γίνονται πιο χαλαρές και κινούνται σε ευρύτερο θεματικό πλαίσιο. Περάστε μια βόλτα για να συστηθούμε… 🙂

Και μην ξεχνάτε πως είμαστε πάντα ανοιχτοί σε διάλογο, με όρεξη να διαβάσουμε κάθε ιδέα που μπορεί να έχετε ή να θέλετε να πραγματοποιηθεί μέσω του BitcoinX. Επίσης αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δυσλειτουργία, μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Μείνετε «συντονισμένοι» στο BitcoinX γιατί έρχονται κι άλλες αλλαγές 😉

Υ.Γ. Ξεκινήστε τώρα κιόλας τη συμμετοχή σας, καταθέτοντας το ▼ σχόλιό σας παρακάτω ▼

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/