Ανανεωμένη κοινότητα συζητήσεων

Το BitcoinX.gr αναβαθμίζεται κι αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο 🙂 Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση σήμερα, ν’ ανακοινώσουμε το νέο λογισμικό της κοινότητας συζητήεων (forum) του BitcoinX.gr. Για να εναρμονιστούμε με την ανοιχτή φιλοσοφία του Bitcoin, προτιμήσαμε το λογισμικό ανοιχτού κώδικα phpBB, το οποίο αποτελεί τον σκελετό χιλιάδων online κοινοτήτων ανά την υφήλιο. Ήδη κάποιοι μπορεί να παρατηρήσατε τον σύνδεσμο του μενού, που πλέον ονομάζεται Νέο Forum.

Το καινούργιο software μας παρέχει περισσότερες δυνατότητες, μερικές από τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στην αντίστοιχη ανακοίνωση. Πέρα από αυτές όμως, πλέον υπάρχει καλύτερη οργάνωση των θεμάτων σε ενότητες και φόρουμ.

Η πρώτη ενότητα με όνομα «Ειδήσεις και νέα» περιλαμβάνει αυτό ακριβώς! Νέα. Στο πρώτο φόρουμ με τίτλο «Αναρτήσεις και συζήτηση» θα αναρτώνται αυτόματα όλα τα νέα άρθρα του BitcoinX, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με το θέμα. Δε χρειάζεται πλέον ξεχωριστή εγγραφή για να μπορείτε να σχολιάζετε τις ειδήσεις και να γίνετε κι εσείς μέρος αυτών!

Στην ίδια ενότητα, στο φόρουμ «Ανάρτηση ειδήσεων από μέλη» θα έχετε τη δυνατότητα να αναρτήσετε τις δικές σας ειδήσεις που αφορούν το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα γενικότερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ορισμένες από αυτές να αναρτηθούν και στην πρώτη σελίδα του BitcoinX.gr. Αν πιστεύετε σθεναρά στη δυναμική του Bitcoin όπως εμείς, αν θέλετε να συνεισφέρετε στη διάδοσή του με επώνυμα άρθρα ή αναλύσεις σας, στη γλώσσα μας τα ελληνικά, τότε μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μια θέση συνεργάτη ή, γιατί όχι, συντάκτη, μπορεί να γίνει δική σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia

Το τελευταίο φόρουμ σε αυτή την ενότητα είναι το «Ανακοινώσεις κοινότητας» όπου μπορείτε να βρίσκετε όλες τις ανακοινώσεις που αφορούν την κοινότητα του BitcoinX, ώστε να μπορείτε να κρατάτε συνεχώς την επαφή με τα γεγονότα της ελληνικής κοινότητας.

Η δεύτερη ενότητα έχει τίτλο «Βοήθεια» και δε χρειάζεται ιδιαίτερες επεξηγήσεις ή συστάσεις. Αν ψάχνετε κάτι, θέλετε να ρωτήσετε κάτι ή θέλετε βοήθεια με κάτι που αφορά το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα, εδώ είναι το καταλληλότερο μέρος.

Στην ενότητα «Προσφορά και ζήτηση» θα μπορούμε να συναλλασσόμαστε, με χρήση πάντα του Bitcoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων. Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη ενότητα αποτελεί φυσικό συμπλήρωμα του Ελληνικού Bitcoin Καταλόγου, αλλά σε μορφή κοινότητας. Σε καμία περίπτωση δεν τον καταργεί ή αποδυναμώνει, αφού απευθύνεται ούτως ή άλλως σε διαφορετικό κοινό.

Τέλος στην ενότητα «Χαλαρά…» οι συζητήσεις γίνονται πιο χαλαρές και κινούνται σε ευρύτερο θεματικό πλαίσιο. Περάστε μια βόλτα για να συστηθούμε… 🙂

Και μην ξεχνάτε πως είμαστε πάντα ανοιχτοί σε διάλογο, με όρεξη να διαβάσουμε κάθε ιδέα που μπορεί να έχετε ή να θέλετε να πραγματοποιηθεί μέσω του BitcoinX. Επίσης αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δυσλειτουργία, μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Μείνετε «συντονισμένοι» στο BitcoinX γιατί έρχονται κι άλλες αλλαγές 😉

Υ.Γ. Ξεκινήστε τώρα κιόλας τη συμμετοχή σας, καταθέτοντας το ▼ σχόλιό σας παρακάτω ▼

Μοιραστείτε το!

      
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia