Αξιώσεις MtGox μέσω του Kraken

Η πτώση του MtGox δημιούργησε πολλά προβλήματα στο οικοσύστημα του Bitcoin. Οι χρήστες του πρώην κραταιού ανταλλακτηρίου έχουν τη δυνατότητα να δουν το υπόλοιπό τους στο MtGox αλλά τίποτε άλλο πέρα από αυτό.

Kraken: Μια χείρα βοηθείας

Σε σημερινό ενημερωτικό email από το Kraken διαβάζουμε πως οι παθόντες του MtGox μπορούν πλέον να διεκδικήσουν τα υπόλοιπα των κλειδωμένων λογαριασμών τους μέσω του Kraken. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται επιβεβαιωμένος λογαριασμός στο Kraken, επιπέδου Tier 2 ή υψηλότερου (απαιτείται επιβεβαίωση στοιχείων όπως ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, χώρα κατοικίας, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - Ξυλεία Αντωνόπουλος Logo Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ

Κίνητρα

Όσοι επιλέξουν να διεκδικήσουν τις οφειλές του MtGox μέσω του Kraken θα κερδίσουν 100.000 Kraken fee credits (KFEE) τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεταξύ του διαστήματος από την ολοκλήρωση της αίτηση μέχρι ένα μήνα μετά την έναρξη εξυπηρέτησης των αιτημάτων. Η αξία των δέκα χιλιάδων Kraken fee credits αντιστοιχεί σε συναλλαγές ενός εκατομμυρίου δολαρίων με τις μικρότερες χρεώσεις 0,1% επί της συναλλαγής. Σημείωση: Τα KFEE credits μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο ανταλλακτήριο Kraken για διενέργεια συναλλαγών.

Διαδικασία

Για να ξεκινήσει η διαδικασία, ο παθόν μπορεί είτε να πάει απευθείας στην κατάλληλη ιστοσελίδα του MtGox, ή να πραγματοποιήσει είσοδο στο λογαριασμό του στο Kraken και να κάνει κλικ στην καρτέλα με τίτλο «MtGox Claim». Ο παθόν θα πρέπει να γνωρίζει τους κωδικούς εισόδου στο MtGox, όπως επίσης και να έχει έλεγχο στην email διεύθυνση που είχε δηλωθεί. Στη συνέχεια θα κληθεί να αλλάξει τον κωδικό και να συμπληρώσει δύο ερωτήσεις ασφάλειας, που θα χρησιμοποιηθούν στην περίπτωση που χαθεί ο νέος κωδικός. Εν συνεχεία καλείται να επιλέξει αν θα λάβει την οποιαδήποτε αποζημίωση μέσω του ανταλλακτηρίου Kraken ή απευθείας. Αν επιλεγεί το Kraken τότε ακολουθεί η συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων καθώς κι όσων στοιχείων είχε δώσει στο MtGox, συμπεριλαμβανομένων και των υπολοίπων που διατηρούσε σε αυτό.

Το BitcoinX εύχεται σε όλους τους παθόντες καλή τύχη!

Μοιραστείτε το!