Η Airfasttickets δέχεται bitcoins

airfastticketsΗ AirFastTickets ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δέχεται bitcoins, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές, αποτελώντας το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων τόσο σε Η.Π.Α. όσο και σε Ευρώπη, που δέχεται bitcoins.

Κυκλοφορώντας στην αγορά το 2009, το Bitcoin απέσπασε γρήγορα  την προσοχή εξαιτίας της αποδοχής του από πολύ γνωστές εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή να πληρώνουν χρησιμοποιώντας το. Η λίστα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που το έχουν ήδη συμπεριλάβει περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως τα Amazon, e-bay, zappos.com – μέσω snapCard – Overstock.com, ακόμα και τη Virgin Galactic. Με τη σειρά της, η Airfasttickets επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος των συναλλαγών του bitcoin, καθώς είναι η μόνη εταιρεία σε Ευρώπη και Η.Π.Α. που επιτρέπει στους πελάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις ξενοδοχείων και αγορές αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω bitcoins.

«Η Airfasttickets ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ευρώπη και προσφάτως επέκτεινε τις υπηρεσίες της στις Η.Π.Α. Η παρουσία μας  τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α. μας επιτρέπει  μια συνολικότερη αντίληψη σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν, σε διεθνές επίπεδο. Αναγνωρίζουμε ότι οι συναλλαγές ενός ανθρώπου στη διάρκεια του ταξιδιού του μπορούν να απλοποιηθούν με την επιλογή πληρωμής μέσω ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου νομίσματος, του bitcoin», αναφέρει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Νικόλαος Κοκλώνης. «Πλέον, κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στον ταξιδιώτη από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμπειρίας του, τη διαδικασία της κράτησης».

Σύντομα οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να πραγματοποιήσουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας bitcoins μέσω της ιστοσελίδας www.airfasttickets.gr αλλά και «κατεβάζοντας» το iOS application της AirFastTickets.

Πηγή

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες: