ΙΚΤΕΟ Ιστιαίας «Εκήβολος ΑΕ» – Πληρωμές σε bitcoins

ikteo-istiaias_logo

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση που λάβαμε από το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ιστιαίας «Εκήβολος ΑΕ»

«Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της τεχνολογικής ανάπτυξης του κλάδου των ιδιωτικών κέντρων τεχνικού ελέγχων οχημάτων στην Ελλάδα, υιοθετεί και προωθεί νέες και προτωποριακές ιδέες και λύσεις, όσον αναφορά την τεχνολογική πλευρά των ελέγχων των οχημάτων αλλά και την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στα πλαίσια αυτά και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της εποχής μας το ΙΚΤΕΟ Ιστιαίας «Εκήβολος ΑΕ» είναι το πρώτο ιδιωτικό κέντρο τεχνικού ελέγχων οχημάτων στην Ελλάδα στο οποίο οι πελάτες του θα μπορούν να πληρώνουν για τις υπηρεσίες του με bitcoins!»

Περισσότερες πληροφορίες για τις πληρωμές σε Bitcoin μπορείτε να δείτε στη σελίδα ΙΚΤΕΟ Ιστιαίας «Εκήβολος ΑΕ»

Μπορείτε επίσης να γνωρίσετε το ΙΚΤΕΟ με την επίσκεψή σας στις διευθύνσεις:

http://www.ikteo-istiaias.gr/

https://www.facebook.com/IKTEO.ISTIAIAS

 

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/