Κοινή ανακοίνωση Bitcoin Community Greece και BitcoinX.gr

Παραθέτουμε την κοινή ανακοίνωση του Bitcoin Community Greece και του BitcoinX.gr σχετικά με τις υψηλές αμοιβές στα υπάρχοντα κι επερχόμενα Bitcoin ΑΤΜ (BTM) στην Ελλάδα.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το έντονο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών να εγκατασταθούν στην Ελλάδα προκειμένου να παρέχουν Bitcoin συναλλαγές και υπηρεσίες εμβασμάτων. Παραδόξως διαπιστώνουμε ότι ορισμένες από αυτές τις εταιρείες, σχεδιάζουν ληστρικές χρεώσεις συναλλαγών έως και 12%. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της κοινότητας να είναι προσεκτικοί στις επιλογές τους και να πραγματοποιούν διεξοδική έρευνα αγοράς, πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής. Πλατφόρμες όπως αυτές http://goo.gl/SEPeJe και http://goo.gl/13Iuny μπορούν να βοηθήσουν την έρευνά τους.
ΘΥΜΗΣΟΥ: Το Bitcoin δημιουργήθηκε για να φέρει την κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη και να διαταράξει αυτή την ληστρική κερδοσκοπία του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος. Η ΜΗ αποδοχή αυτών των παράλογων τελών, δεν προστατεύει μόνο το πορτοφόλι σου, αλλά και όλους τους μελλοντικούς μη προνομιούχους χρήστες ανά τον κόσμο.

In recent days, we have experienced an intense interest of foreign companies to establish offices in Greece, in order to provide Bitcoin exchange and remittance services. Surprisingly, we discover that some of them are planning on charging predatory fees up to 12%. We urge members and friends of our community, to be cautious in their choices and contact a thorough market research before making any transactions. Platforms like these http://goo.gl/SEPeJe and http://goo.gl/13Iuny can help your research.
REMEMBER: Bitcoin was created to bring social and economic justice and disrupt this predatory profiteering, by the traditional banking system. By ΝΟΤ accepting these unreasonable fees, you protect not only your wallet, but also future underprivileged users around the world.

Bitcoin Community Greece – BitcoinX.gr

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/