Ολοκλήρωση μετάβασης σε νέο Server

Με την επιβολή των μέτρων περιορισμού κίνησης κεφαλαίων, παρατηρήσαμε μια μεγάλη και ξαφνική αύξηση των επισκέψεων στο BitcoinX.gr, που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσε ακόμα και το 400%! Μας χαροποίησε ιδιαίτερα που έστω και υπό αυτές τις συνθήκες ξεκίνησε η αφύπνιση και ο κόσμος άρχισε να αναγνωρίζει τις αξίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Bitcoin, στα οποία έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν. Ταυτόχρονα όμως μας προβλημάτισε κιόλας, γιατί έπρεπε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες αναβάθμισης της υποδομής του BitcoinX.gr που είχαμε κατά νου, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει την αυξημένη αυτή κίνηση.

Με βασικό στόχο την ελαχιστοποίηση του χρόνου που η ιστοσελίδα μας θα βρισκόταν εκτός λειτουργίας λόγω της αναβάθμισης, καταστρώσαμε λεπτομερές σχέδιο για το τι πρέπει να γίνει, το οποίο κι εκτελέστηκε με απόλυτη επιτυχία. Το BitcoinX.gr μεταφέρθηκε σε νέο εξυπηρετητή (server) της Prometeus, μιας εταιρείας με δεκαοκταετή λαμπρή παρουσία στο χώρο, η οποία διακρίνεται για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία της. Το BitcoinX.gr είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθεί στην κατακόρυφη αύξηση της κίνησης, αλλά έχει κι ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες, τις οποίες θα εκμεταλλευτούμε εν καιρώ. Τα οφέλη είναι πλέον ορατά με πρώτο και καλύτερο τον αισθητά μικρότερο χρόνο φόρτωσης των σελίδων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - LocalBitcoins

Λόγω τεχνικών θεμάτων που δυστυχώς προέκυψαν κατά τη μεταφορά, ο Κατάλογος των Ελληνικών Επιχειρήσεων που δέχονται πληρωμές σε Bitcoin, θα παραμείνει για κάποιο -ελπίζουμε σύντομο- χρονικό διάστημα εκτός λειτουργίας.

Η ομάδα του BitcoinX.gr, παραμένει πιστή για τρίτο έτος στην πάγια τακτική της κι ανέλαβε πλήρως το κόστος μετάβασης και χρήσης της νέας αναβαθμισμένης υποδομής. Σκοπός της παραμένει η ενημέρωση του ελληνικού κοινού για το Bitcoin και τα οφέλη που μπορούμε να έχουμε από αυτό. Ένας σκοπός που επιτυγχάνεται μέσω της εθελοντικής προσφοράς εργασίας, της παροχής ποιοτικού περιεχομένου, της διοργάνωσης διαφόρων event κι όλα αυτά μέσω αυτο-χρηματοδότησης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Οι δράσεις μας. Αν θεωρείτε ότι μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά κι αξίες, βοηθήσετε αυτή την προσπάθεια.

Καταλήγοντας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας ενημερώσετε άμεσα, αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, ή παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία κατά την περιήγησή σας στο BitcoinX.gr, αλλά και να σας ευχαριστήσουμε που με την προτίμησή σας διατηρείτε το BitcoinX.gr στην κορυφή των ελληνικών Bitcoin ιστοσελίδων.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες: