Νέο ανταλλακτήριο

Ανταλλακτήριο CoinMKT

Από αύριο 3 Σεπτεμβρίου μπαίνει σε δημόσια Beta ένα νέο ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων. Ο λόγος για το CoinMKT που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα παρέχει δυνατότητα συναλλαγών στα νομίσματα Bitcoin, Litecoin, PPCoin, NovaCoin, TerraCoin, και NameCoin. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, θα υποστηρίξει τελικά και το FeatherCoin. Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα ψηφιακά νομίσματα που θα υποστηριχθούν, αφού  υπάρχουν μηχανισμοί αξιολόγησης νέων ψηφιακών νομισμάτων και φυσικά αν κριθεί σκόπιμο, ενσωμάτωσή τους στις συναλλαγές.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις στο νομοθετικό και ρυθμιστικό τοπίο στις Η.Π.Α. το ανταλλακτήριο θα πρέπει να έχει λάβει τις απαιτούμενες άδειες για να λειτουργήσει, κάτι για το οποίο έχει υπάρξει μέριμνα. Το ανταλλακτήριο είναι σύννομο με τις οδηγίες περί KYC και AML κι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αδειοδότηση σε 50 πολιτείες. Τα όρια αναλήψεων για τους πιστοποιημένους πελάτες είναι αρκετά υψηλά, στις 50 χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Η «τροφοδότηση» του ανταλλακτηρίου με παραδοσιακά νομίσματα θα γίνεται μέσω του Dwolla, για τους κατοίκους των Η.Π.Α. ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν wire transfer κάτι που στη χώρα μας δεν είναι καθόλου συμφέρον. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητη η χρήση μη ψηφιακών νομισμάτων, ενώ την περίπτωση μιας «ρευστοποίησης» μπορεί να την καλύψει ένα από τα υπόλοιπα ανταλλακτήρια Bitcoin<>Παραδοσιακών νομισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia

Ειδικά για τον πρώτο μήνα της λειτουργίας του, το ανταλλακτήριο δεν θα χρεώνει αμοιβές για τις συναλλαγές.

Μοιραστείτε το!

      
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia