Οι gamers θα λατρέψουν το LeetCoin

LeetCoin

Το Bitcoin, λόγω της αμεσότητας των συναλλαγών και της πλήρους ηλεκτρονικής του φύσης, ανοίγει νέους ορίζοντες και πιθανότητες. Καταστάσεις που παλαιότερα έμοιαζαν ουτοπικές ή έστω πολυσύνθετες στην υλοποίηση, τώρα γίνονται «παιχνίδι». Κι αν είσαι καλός παίκτης, το LeetCoin κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά επικερδές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - Time4VPS Time4VPS.EU - VPS hosting in Europe

Το LeetCoin αποτελεί ουσιαστικά μια πλατφόρμα που δίνει στους gamers έναν ακόμα λόγο για να θέλουν να παίξουν, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και στην τελική να κερδίσουν bitcoins, αν αποδειχθούν χαρισματικοί. Ο παίκτης, πραγματοποιεί είσοδο στο Steam, μια online πλατφόρμα διασκέδασης και στη συνέχεια δρομολογείται στους διακομιστές τους LeetCoin, που διοργανώνουν τα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι μπορεί να έχει και το δικό του «στοίχημα». Προς το παρόν, κάθε kill κοστολογείται στα 0,001 bitcoins. Φεύγοντας από το πεδίο της μάχης οι καλοί παίκτες, εκτός από το ανεβασμένο ηθικό και την ευχαρίστηση της νίκης, λαμβάνουν και χρηματικές απολαβές σε bitcoins, οι οποίες είναι ανάλογες με τις «επιδόσεις» τους στο παιχνίδι. Όσο για τους μέτριους παίκτες, αυτοί σίγουρα θα θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, δεδομένου ότι κάθε φορά που σκοτώνονται θα χάνουν bitcoins.

Το LeetCoin βασίζεται στην πλατφόρμα του Steam κι επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά της Valve, της εταιρίας πίσω από το Steam. Αν και κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον, οι 300 εγγραφές BETA χρηστών μέσα σε μια εβδομάδα από το ξεκίνημα του LeetCoin, μιας άγνωστης για την ώρα υπηρεσίας, την προηγούμενη εβδομάδα, σκιαγραφούν μια πολλά υποσχόμενη και κερδοφόρα υπηρεσία, στην οποία η Valve ενδεχομένως να μην θέλει να «γυρίσει την πλάτη».

Η λειτουργία του όλου συστήματος είναι αρκετά απλή. Ο χρήστης καταθέτει κάποια bitcoins στον λογαριασμό του, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα στοιχήματα των παιχνιδιών που θα συμμετέχει. Στη συνέχεια εξουσιοδοτεί έναν από τους διακομιστές τις εταιρίας και παίζε σε αυτόν. Κάθε φορά που σκοτώνεται, θα αφαιρείται το ποσό του στοιχήματος από το λογαριασμό του, ενώ κάθε φορά που θα σκοτώνει κάποιον αντίπαλο, θα πιστώνεται ο λογαριασμός του. Τα κέρδη του LeetCoin θα προκύπτουν από την προμήθεια 4,95% επί των στοιχημάτων.

Προς το παρόν η υπηρεσία υποστηρίζει το Counter-Strike: Source ενώ σύντομα αναμένεται να υποστηριχθεί και το Counter-Strike: Global Offensive. Στο απώτερο μέλλον αναμένουμε την υποστήριξη κι άλλων τίτλων.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες: