Παράδοση του πρώτου Bitcoin ATM

Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, είχαμε κάνε μια σύντομη παρουσίαση για το περιβόητο Bitcoin ATM, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε χαρτονομίσματα και να λάβουμε bitcoins. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως το πρώτο Bitcoin ATM απεστάλη από την Lamassu, στον πρώτο πελάτη στην Atlanta, Georgia. Ο CEO της εταιρίας, Zach Harvey βρίσκεται στην Πορτογαλία για να επιβλέψει την παραγωγή κι εξαγωγή των μηχανημάτων.

Αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η αποστολή κι άλλων Bitcoin ATM μηχανημάτων στις παρακάτω περιοχές:
Bratislava, Slovakia
Shanghai, China
Paris, France
Montreal, Canada
Sydney, Australia
Nimbin, Australia
Auckland, New Zealand
Helsinki, Finland
Copenhagen, Denmark
Stockholm, Sweden
São Paulo, Brazil

Περισσότερα από 25 Bitcoin ATM θα αποσταλούν προς το τέλος του Νοεμβρίου 2013, ολοκληρώνοντας τον δεύτερο γύρο παραγγελιών-παραδόσεων. Η εταιρία δέχεται πλέον παραγγελίες για τον τρίτο γύρο, με εκτίμηση παράδοσης των Bitcoin ATM μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/