Τί συμβαίνει με το Cryptorush ;

Cryptorush LogoΤο ανταλλακτήριο εναλλακτικων ψηφιακών νομισμάτων Cryptorush, αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα αυτή την περίοδο.

Στις αρχές Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του εναλλακτικού ψηφιακού νομίσματος Zeitcoin, το Cryptorush αναβαθμίζει το πορτοφόλι Zeitcoin, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους προγραμματιστές του συγκεκριμένου νομίσματος. Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν αρκετά νομίσματα Zeitcoin και να δοθεί στους χρήστες η δυνατότητα ανάληψης περισσότερων νομισμάτων από όσα κατείχαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - LocalBitcoins

Στις 25 Μαρτίου, το Cryptorush προχώρησε στην αναβάθμιση του λογισμικού για το εναλλακτικό νόμισμα BlackCoin ενώ αργότερα προέκυψε ότι υπήρχε σφάλμα στον κώδικα. Αυτό είχε σαν άμεση συνέπεια την κλοπή νομισμάτων BlackCoin από το ανταλλακτήριο και τον άμεσο αποκλεισμό του BlackCoin από τις συναλλαγές.

Στις 26 Μαρτίου, υπάρχει «διαρροή» εσωτερικών πληροφοριών από άτομο που φέρεται να εργάζεται στο Cryptorush, ο οποίος δίνει μια πολύ ανησυχητική εικόνα για το ανταλλακτήριο, καθώς αναφέρεται σε hacking του ανταλλακτηρίου, που «στοίχισε» 950 Bitcoins και 2500 Litecoins. Ακολουθούν κι άλλες διαρροές από το ίδιο άτομο εξίσου ανησυχητικές.

Στις 27 Μαρτίου, το Cryptorush ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο επίκεντρο επιθέσεων DDoS, κάτι που πλήτει ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία του.

Ακολούθησαν προβλήματα και με άλλα νομίσματα, ενώ τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε στο Site την εξής ανακοίνωση:

Public Warning

ATTENTION: Please be aware that at this time, due to insolvency and site ownership changes, all deposits and trades are to be considered at your own risk. Depleted wallets will not be able to fund coin withdrawals. Affected Wallets: BTC, LTC, POT, AUR, QRK, WAS and BAT Semi-Official IRC Chat log from CryptoRush: http://pastebin.com/mrqJQ9Kb.

Η φυσική συνέχεια των προβλημάτων είναι να πληθαίνουν οι «φωνές» που ισχυρίζονται ότι το Cryptorush είναι Scam. Για όλους τους παραπάνω λόγους, συνιστούμε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας με το εν λόγω ανταλλακτήριο ειδικότερα, αλλά και με οποιοδήποτε ανταλλακτήριο γενικότερα. Υπενθυμίζουμε ότι είναι κακή ιδέα να κρατάτε πολλά χρήματα ή/και νομίσματα στα ανταλλακτήρια.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες: