Προστασία πορτοφολιού

Το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα μας δίνουν αρκετές ελευθερίες και πρωτόγνωρες δυνατότητες αλλά παράλληλα μας δημιουργούν και κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Μια από αυτές είναι να διασφαλίσουμε ότι το πορτοφόλι μας δεν «κινδυνεύει»

Για το σκοπό αυτό, συντάξαμε μια σειρά από μίνι άρθρα όπου περιγράφουμε με απλά λόγια, τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να ασφαλίσετε το πορτοφόλι σας και τα περιεχόμενά του. Μελετήστε τα κάνοντας κλικ στο Πορτοφόλι και προστασία ή/και στο μενού Bitcoin Τί και Πώς και κάνοντας κλικ στο Προστατεύστε τα.

Είτε χρησιμοποιείτε το Bitcoin, είτε άλλα κρυπτονομίσματα, η σειρά των άρθρων Πορτοφόλι και προστασία, θα σας βοηθήσει ν` αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις «εξαφανισμένων» νομισμάτων ή «περίεργων» συναλλαγών.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/