Σε συζητήσεις το PayPal για Bitcoin

Φημολογείται ότι η θυγατρική του eBay, το PayPal, βρίσκεται σε συνομιλίες με εταιρείες όπως η Coinbase, με σκοπό την ενσωμάτωση του Bitcoin στο Braintree. Το Braintree αποτελεί μια πλατφόρμα Online πληρωμών για εφαρμογές και ιστοσελίδες, η οποία εξαγοράστηκε από το Paypal τον περασμένο Σεπτέμβριο προς 800εκ. δολάρια. Το Braintree εξειδικεύεται σε mobile συναλλαγές ενώ χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως οι Uber, GitHub και Airbnb για την επεξεργασία των πληρωμών.

Κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία, αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει ακόμη κάποια δεσμευτική συμφωνία, ενώ το eBay αρνήθηκε να σχολιάσει. Το eBay και PayPal δε σκοπεύουν αρχικά να ξεκινήσουν να δέχονται Bitcoin για τις υπηρεσίες τους, ακόμα και κατόπιν επίτευξης οποιασδήποτε συμφωνίας, αν και κάτι τέτοιο μπορεί ν’ αλλάξει σε βάθος χρόνου. Παρόλα αυτά, μια συμφωνία θα αποτελούσε μια επιπλέον «επικύρωση» του κρυπτονομίσματος. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα φέτος άλλες μεγάλες φίρμες όπως η Dell, Overstock και η Wikipedia ασπάστηκαν κι ενσωμάτωσαν το Bitcoin.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του PayPal είχε εκφράσει το θαυμασμό του για το Bitcoin πριν από περισσότερο από ένα έτος.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/