Σε συζητήσεις το PayPal για Bitcoin

Φημολογείται ότι η θυγατρική του eBay, το PayPal, βρίσκεται σε συνομιλίες με εταιρείες όπως η Coinbase, με σκοπό την ενσωμάτωση του Bitcoin στο Braintree. Το Braintree αποτελεί μια πλατφόρμα Online πληρωμών για εφαρμογές και ιστοσελίδες, η οποία εξαγοράστηκε από το Paypal τον περασμένο Σεπτέμβριο προς 800εκ. δολάρια. Το Braintree εξειδικεύεται σε mobile συναλλαγές ενώ χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως οι Uber, GitHub και Airbnb για την επεξεργασία των πληρωμών.

Κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία, αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει ακόμη κάποια δεσμευτική συμφωνία, ενώ το eBay αρνήθηκε να σχολιάσει. Το eBay και PayPal δε σκοπεύουν αρχικά να ξεκινήσουν να δέχονται Bitcoin για τις υπηρεσίες τους, ακόμα και κατόπιν επίτευξης οποιασδήποτε συμφωνίας, αν και κάτι τέτοιο μπορεί ν’ αλλάξει σε βάθος χρόνου. Παρόλα αυτά, μια συμφωνία θα αποτελούσε μια επιπλέον «επικύρωση» του κρυπτονομίσματος. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα φέτος άλλες μεγάλες φίρμες όπως η Dell, Overstock και η Wikipedia ασπάστηκαν κι ενσωμάτωσαν το Bitcoin.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του PayPal είχε εκφράσει το θαυμασμό του για το Bitcoin πριν από περισσότερο από ένα έτος.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia