Συνδιάσκεψη Bitcoin 2013 17-19 Μαΐου – Καλιφόρνια

BitcoinΣε συνέχεια της περσινής συνδιάσκεψης Bitcoin 2012 στο Λονδίνο, η φετινή συνδιάσκεψη Bitcoin 2013 θα λάβει χώρα από τις 17 Μαΐου έως τις 19, στο San Jose Convention Center της Καλιφόρνιας. Πάρα πολλοί βασικοί ομιλητές, που θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν το μέλλον του Bitcoin. Μπορείτε να συμβουλευτείτε σχετικά και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου. Αν επιθυμείτε να παρευρεθείτε θα πρέπει να κλείσετε ξενοδοχείο και σίγουρα μην ξεχάσετε να εγγραφείτε μέχρι τις 15 Μαΐου. Το κόστος προεγγραφής είναι 300 δολάρια, ενώ αν θελήσετε να εγγραφείτε τις ημέρες της συνδιάσκεψης το κόστος θα είναι 350 δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες στο bitcoin2013.com

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/

Δύο σχόλια