Το πορτοφόλι του Blockchain.info επιστρέφει στο App Store

Στις αρχές του έτους, η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει από το App Store όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και το Bitcoin. Την ίδια τύχη είχε και η εφαρμογή του Blockchain.info η οποία πριν αφαιρεθεί από το App Store, είχε ληφθεί πάνω από 100 χιλιάδες φορές!

Η αφαίρεση της εφαρμογής του Blockchain.info από το App Store εξαγρίωσε τους χρήστες ενώ παρατηρήθηκαν κι ακραία φαινόμενα ορισμένων χρηστών να σπάνε τις Apple συσκευές τους. Το χειρότερο όμως είναι ότι η Apple δεν έδωσε κανέναν επίσημο λόγο για αυτή της την απόφαση, αφήνοντας τους πάντες να υποθέτουν ότι απλά κινήθηκε επιφυλακτικά, για να μη βρεθεί αντιμέτωπη με τις αρχές και τους ρυθμιστές, υπό το βάρος κατηγοριών για ξέπλυμα χρήματος.

Τον Ιούνιο εξέδωσε οδηγίες για τις εφαρμογές Bitcoin, μια κίνηση που δείχνει ότι είναι διατεθειμένη να υποδεχθεί ξανά τις εφαρμογές στο «κατάστημά» της, αλλά θα απαιτεί από αυτές να είναι πλήρως σύννομες με την κείμενη νομοθεσία.

Το Blockchain.info απέστειλε ξανά την εφαρμογή στο App Store για έλεγχο κι αφού έλαβε την απαραίτητη έγκριση, η εφαρμογή βρίσκεται πλέον στο «κατάστημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia

Για το Blockchain.info η επανεισαγωγή της εφαρμογής στο App Store είναι κάτι πολύ σημαντικό, δήλωσε ο Nicolas Cary, CEO της εταιρίες ενώ συνέχισε

Αναμένουμε να αποκτήσουμε σύντομα αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, καθώς το Bitcoin είναι πλέον πολύ δημοφιλές και η Apple δεν είχε μέχρι τώρα έμπιστες και φιλικές προς τον χρήστη επιλογές.

 

Μοιραστείτε το!

      
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia