Το Bitfloor κατεβάζει ρολά.

lockdown

Η λίστα των ανταλλακτηρίων Bitcoin μειώνεται κατά ένα. Το Bitfloor, με έδρα τη Νέα Υόρκη, διέκοψε τις συναλλαγές για λόγους «εκτός του δικού του ελέγχου» όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του. Ο τραπεζικός λογαριασμός που διατηρεί, έχει προγραμματιστεί να κλείσει, χωρίς να ξέρουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το αν αυτή εξέλιξη οφείλεται στη συνεργαζόμενη τράπεζα ή σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Όσον αφορά τα μετρητά και τα νομίσματα που βρίσκονται στα «χέρια» του ανταλλακτηρίου, θα επιστραφούν στους χρήστες τους μετά από κατάλληλη συνεργασία μεταξύ των δύω μελών. Προς το παρόν το Bitfloor συνιστά υπομονή καθώς γίνεται η επεξεργασία όλων των αιτημάτων.

Πριν τη διακοπή των υπηρεσιών, οι χρήστες έλαβαν το παρακάτω μήνυμα:

Due to circumstances beyond our control, the BitFloor USD bank account will be closed. As a result, BitFloor will be unable to continue operations until this matter is resolved.

In order to facilitate an orderly return of your funds, I ask that you cancel all of your open orders, stop any and all deposits into BitFloor and withdraw the BTC you have which are not on hold. If you are setup for ACH withdraw, please withdraw your USD as well.

We are still working to resolve the bank account situation but feel it appropriate to take these actions at this time. Should anything change in our position, we will notify you as soon as we have more information.

This email is being sent to groups of account holders to avoid a widespread panic and affect market conditions.

If you have any questions, please do not hesitate to respond back via email for further followup.

I appreciate your understanding in this challenging period for BitFloor.

~Roman
founder – bitfloor.com

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Bitfloor αντιμετωπίζει προβλήματα. Το Σεπτέμβριο του 2012, είχε δεχθεί επίθεση από hackers οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση σε ένα μη κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας και το «ξαλάφρωσαν» από το βάρος των 24 χιλιάδων bitcoins. Παρά τη σημαντική απώλεια τότε, το ανταλλακτήριο επέστρεψε τα νομίσματα και συνέχισε τη λειτουργία του.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/