Το Bitmit κατεβάζει ρολά

Το λογότυπο του BitmitΠρο εκπλήξεως βρέθηκαν οι χρήστες του Bitmit, μιας διαδεδομένη υπηρεσίας αγοραπωλησιών με βάση το Bitcoin, όταν διάβασαν την παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του:

Bitmit is shutting down its services in four weeks. Please complete your orders and withdraw your funds!

You are allowed to place new orders until November 13th. If you are interested in buying the site we will publish further information in about 2weeks. Meanwhile please stay patient.

«The end is the beginning of all things, suppressed and hidden, awaiting to be released through the rhythm of pain and pleasure. Bitcoin evolved from asore baby to a powerful soldier who is surrounded by a wonderful community of freedom fighters! With your help Bitcoin will be able to defend itself in the fight against all financial systems that are based on debt. But for us it’s time to move on. »

We really appreciate your long time support!

THANKS AND BYEBYE!

PS: In the case you want to send us abeer: 1KBbTJ1G1KBJmdqiFbYDRh6KiBwFUWkUis (Thx&Cheers!)

Αν και δεν έχε δοθεί επίσημα λόγος για αυτή την απόφαση, πιθανολογείται ότι επικείμενες αλλαγές στη νομοθεσία θα αναγκάσουν την υπηρεσία να διακόψει. Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει αρκετά μεγάλη αναστάτωση, καθώς το Bitmit θεωρείτο ο σύγχρονος αντικαταστάτης του ebay, ο οποίος όμως βρίσκεται ακόμα σε βρεφική ηλικία. Το Bitmit, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλούς υποστηρικτές σε παγκόσμια κλίμακα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το Bitmit αντιμετωπίζει πρόβλημα. Σε αντίστοιχη θέση είχε περιέλθει και κατά τον Οκτώβριο του 2012, την οποία όμως κατάφερε και ξεπέρασε. Ελπίζουμε κι αυτή τη φορά, το Bitmit να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, ώστε η παρουσία του στο προσκήνιο του Bitcoin, να συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/