Το PCGameSupply δέχεται πληρωμές σε Bitcoin

Το PCGameSupply δέχεται πληρωμές σε Bitcoin

Το PCGameSupply αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι ΤΟ μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών για κονσόλα και PC, συνδρομών σε παιχνίδια, νομισμάτων εντός παιχνιδιού, καρτών δώρου, προπληρωμένων καρτών, καρτών δώρου του Amazon και iTunes και πολλά άλλα. Έχει έδρα στο Calgary του Καναδά, εξυπηρετεί την παγκόσμια αγορά, έχει κερδίσει συνολικά πολύ θετικές αξιολογήσεις και πλέον δέχεται πληρωμές σε Bitcoin, το πρώτο παγκόσμιο νόμισμα. Την απόφασή τους αυτή, την ανακοίνωσαν αρχικά μέσω του Facebook και πλέον μπορούμε να δούμε και στο κάτω μέρος της ιστοσελίδα τους, το ευχάριστο λογότυπο του Bitcoin.

Σημαντικές οι εξελίξεις για το Bitcoin, αλλά πως ακριβώς επηρεάζεται η χώρα μας το γεγονός ότι το PCGameSupply ξεκίνησε να δέχεται πληρωμές σε Bitcoin; Εδώ λοιπόν υπάρχει μια ευχάριστη έκπληξη 🙂 Μας έχετε ρωτήσει πολλές φορές για να μάθετε τρόπους να ξοδέψετε τα bitcoins που έχετε. Το PCGameSupply, εκτός από παιχνίδια και συνδρομές, πουλάει και προπληρωμένες κάρτες, όπως για παράδειγμα η Ukash των 5€ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Online αγορές. Παρά το αυξημένο τίμημα των 6,67€ που θα χρειαστεί να καταβάλει κάποιος για ν’ αγοράσει την κάρτα των 5€, γίνεται σαφές ότι πλέον υπάρχει κι άλλος τρόπος «μετατροπής» των bitcoins σε κάποια άλλη πιο διαδεδομένη μορφή χρήματος. Φυσικά υπάρχουν και μεγαλύτερης αξίας κάρτες, όπως η Ukash των 50€, που πωλείται 50,41€. Όπως επίσης υπάρχουν κι άλλα είδη, τα οποία θα μπορούσε κάποιος κάτοικος Ελλάδας να εκμεταλλευτεί, όπως για παράδειγμα οι κάρτες δώρου του Amazon. Και ποιος δεν θα ήθελε μερικά βιβλία, ηλεκτρονικά ή μη, ταινίες, gadgetάκια και πολλά άλλα από το Amazon; Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες δώρου εσείς, είτε να τις δωρίσετε σε τρίτους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του PCGameSupply, για να πληρώσει κάποιος με Bitcoin αρκεί να επιλέξει το Bitcoin-BitPay κατά το checkout.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia

Αν και η «μετατροπή» των bitcoins σε κάποια άλλη μορφή χρήματος, είναι απαραίτητη προς το παρόν στη χώρα μας, για να μπορέσει κάποιος να τα ξοδέψει, αυτό είναι καθαρά προσωρινό. Όταν θα υπάρχουν πολλά περισσότερα καταστήματα που θα δέχονται bitcoins, αλλά και καθημερινοί άνθρωποι που θα πληρώνονται με bitcoins, τότε δεν θα χρειάζεται καμία «μετατροπή». Αν είστε επαγγελματίας ή εταιρία και θέλετε να ξεκινήσετε με το Bitcoin, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να το επικοινωνήσετε και να δεχτείτε την αντίστοιχη υποστήριξη και διαφήμιση από την κοινότητα του Bitcoin.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - CoinMedia