Το SatoshiDice πωλείται

SatoshiDiceΓια όσους δεν το γνωρίζουν, το SatoshiDice είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τυχερά παιχνίδια στο Internet που βασίζεται εξολοκλήρου στο Bitcoin και πιο συγκεκριμένα στην Αλυσίδα των Μπλοκ. Η διαδικασία κλήρωσης είναι πλήρως διάφανης, μπορεί να επαληθευθεί, αλλά το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό του είναι ότι ο παίκτης μαθαίνει αμέσως αν κέρδισε ή έχασε καθώς επίσης και το ποσό που κέρδισε.

Το παιχνίδι είναι τόσο απλό, όσο να στείλει κάποιος ένα μικρό ποσό Bitcoin σε κάποια από τις προκαθορισμένες διευθύνσεις Bitcoin του SatoshiDice. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και τις «τύχες», από 97.6563% ποσοστό επιτυχίας έχω και 0.0015%. Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό επιτυχίας, τόσο μικρότερο το κέρδος.

Οι συναλλαγές από και προς το τις Bitcoin διευθύνσεις του SatoshiDice αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος των συνολικών συναλλαγών που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο Bitcoin. Άλλωστε, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ανοιχτά για τη μεγάλη κίνηση που προκαλεί στο δίκτυο, σε σημείο που είχε δημιουργηθεί και κατάλληλο Patch του επίσημο Qt Client, που να απορρίπτει αυτές τις συναλλαγές.

Στη σημερινή ανακοίνωση της πώλησης του SatoshiDice, αναφέρεται ότι όσοι διαθέτουν μετοχές του θα αποζημιωθούν κανονικά μέσα στις επόμενες 24 ώρες και μάλιστα σε 277% υψηλότερη τιμή ανά μετοχή από την τιμή που συναλλάσσονται στο MPEX. Το συνολικό κόστος της πώλησης του SatoshiDice ανέρχεται στα 126.315 bitcoins, δηλαδή κάτι λιγότερο από 9 εκατομμύρια ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία. Με την ολοκλήρωση της πώλησης θα σταματήσει και η διαπραγμάτευσή του στο MPEX, η οποία έχει ήδη παγώσει πριν την επίσημη ανακοίνωση, προς αποφυγή καιροσκοπικών παιχνιδιών εις βάρος της.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/