Σημαντικότερα νέα που αφορούν το bitcoin

mtgox

Η Mt.Gox ανακοινώνει την έναρξη της πτωχευτικής διαδικασίας:

Αυτή την εβδομάδα έχουμε το τελικό αντίο μας στο Mt. Gox ως εταιρεία κατά την διαδικασία πτώχευσης όπου ανακοινώθηκε στην Ιαπωνία. Η εταιρεία ανταλλακτήριο επίσημα υπέβαλε αίτηση εκκαθάρισης την περασμένη εβδομάδα. Μια ομάδα επενδυτών έκανε μια τελευταία προσπάθεια, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, για να σταματήσει η εταιρεία την υπό εκκαθάριση, αλλά η συμφωνία τελικά δεν υλοποιήθηκε.

 

 

 

BitSats

Ο Jeff Garzik ανακοινώνει συνεργασία για την έναρξη του προγράμματος «BitSats» με την εταιρεία Dunvegan Space Systems:

O προγραμματιστής Jeff Garzik του πυρήνα του bitcoin έχει συνεργαστεί με Deep Space Industries Inc για να χτίσει «BitSats» – bitcoin δορυφόρους που θα ξεκινήσουν στο διάστημα με σκοπό να λειτουργεί ως ένα αντίγραφο ασφαλείας της αλυσίδας μπλοκ bitcoin .

 

 

Η εταιρεία Xapo ανακοινώνει νέα BTC χρεωστική κάρτα:

Με έδρα την Καλιφόρνια η εταιρεία Xapo πάροχος πορτοφολιού, εγκαινιάζει μια bitcoin χρεωστική κάρτα. Το προϊόν που προβάλλεται ως η πρώτη κάρτα που θα επιτρέπει στους χρήστες bitcoin να ξοδέψουν ελεύθερα τα νομίσματά τους, όπως οι παραδοσιακά χρεωστικές κάρτες. Xapo είπε ότι η κάρτα θα χρεώσει bitcoin απευθείας από τα πορτοφόλια των χρηστών και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε έχει το σήμα MasterCard ώστε να είναι  αποδεκτή, αν και MasterCard αρνήθηκε ότι είχε άμεση σχέση με Xapo.

 

The Rise and Rise of Bitcoin

«Η άνοδος και η συνεχόμενη άνοδος του Bitcoin» πρεμιέρα:

Το πιο καυτό αναμενόμενο ντοκιμαντέρ του bitcoin έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη στις 23 Απριλίου. Η ταινία καλύπτει όλες τις ανατροπές υψηλού ρίσκου απόδοσης του bitcoin και μεγάλων πτώσεων από το 2011.

‘The Rise and Rise of Bitcoin’

Μοιραστείτε το!