Το πορτοφόλι του Blockchain.info επιστρέφει στο App Store

Στις αρχές του έτους, η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει από το App Store όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και το Bitcoin. Την ίδια τύχη είχε και η εφαρμογή του Blockchain.info η οποία πριν αφαιρεθεί από το App Store, είχε ληφθεί πάνω από 100 χιλιάδες φορές!

Η αφαίρεση της εφαρμογής του Blockchain.info από το App Store εξαγρίωσε τους χρήστες ενώ παρατηρήθηκαν κι ακραία φαινόμενα ορισμένων χρηστών να σπάνε τις Apple συσκευές τους. Το χειρότερο όμως είναι ότι η Apple δεν έδωσε κανέναν επίσημο λόγο για αυτή της την απόφαση, αφήνοντας τους πάντες να υποθέτουν ότι απλά κινήθηκε επιφυλακτικά, για να μη βρεθεί αντιμέτωπη με τις αρχές και τους ρυθμιστές, υπό το βάρος κατηγοριών για ξέπλυμα χρήματος.

Τον Ιούνιο εξέδωσε οδηγίες για τις εφαρμογές Bitcoin, μια κίνηση που δείχνει ότι είναι διατεθειμένη να υποδεχθεί ξανά τις εφαρμογές στο «κατάστημά» της, αλλά θα απαιτεί από αυτές να είναι πλήρως σύννομες με την κείμενη νομοθεσία.

Το Blockchain.info απέστειλε ξανά την εφαρμογή στο App Store για έλεγχο κι αφού έλαβε την απαραίτητη έγκριση, η εφαρμογή βρίσκεται πλέον στο «κατάστημα».

Για το Blockchain.info η επανεισαγωγή της εφαρμογής στο App Store είναι κάτι πολύ σημαντικό, δήλωσε ο Nicolas Cary, CEO της εταιρίες ενώ συνέχισε

Αναμένουμε να αποκτήσουμε σύντομα αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, καθώς το Bitcoin είναι πλέον πολύ δημοφιλές και η Apple δεν είχε μέχρι τώρα έμπιστες και φιλικές προς τον χρήστη επιλογές.

 

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/