Μπείτε στον Bitcoin χάρτη

Μήπως έχετε επιχείρηση που δέχεται πληρωμές σε Bitcoin ή θέλετε να βρείτε μια κοντά σας που να παρέχει προϊόντα ή υπηρεσίες, με αντάλλαγμα bitcoins; Αν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το BitNavigator.

bitnavigatorΠρόκειται για μα πρωτοποριακή υπηρεσία, που δείχνει πάνω στο χάρτη της χώρας ή της περιοχής που σας ενδιαφέρει, όλες τις επιχειρήσεις που δέχονται bitcoins. Προβάλετε και τη δική σας υπηρεσία στο χάρτη, κι οδηγείστε τους λάτρεις του Bitcoin σε εσάς. Βρείτε μια επιχείρηση δίπλα σας που δέχεται bitcoins και επισκεφθείτε την για να την ενισχύσετε αλλά και για να συζητήσετε για το Bitcoin

Προς το παρόν, η μοναδική ελληνική επιχείρηση που δέχεται bitcoins, παραμένει το Carena Bar στην Κεφαλλονιά. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kefalonia-tours, η επιχείρηση κάνει έκπτωση 20% σε κάθε πληρωμή που θα γίνει με bitcoins!

Μήπως είναι η καταλληλότερη ώρα για να μπείτε κι εσείς στο χάρτη;

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/