Το ThePressProject δέχεται δωρεές (και) σε Bitcoin

ThePressProjectΤο ThePressProject υποστηρίζει και προωθεί την ανεξάρτητη δημοσιογραφία παρέχοντας πραγματική ενημέρωση χωρίς ατζέντα κι εξαρτήσεις. Το σκεπτικό πίσω από το ThePressProject είναι η ύπαρξη ενός πλήρως ανεξάρτητου μέσου ενημέρωσης, του οποίου τα έσοδα δεν προέρχονται από άλλες δραστηριότητες και η βιωσιμότητά του δεν θα έχει καμία πολιτική ή άλλου είδους εξάρτηση. Με αυτό τον τρόπο, δεν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και των απαραίτητων πόρων/ εσόδων του Project για να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Για να το πετύχει αυτό βασίζεται και στις δωρεές των αναγνωστών του, οι οποίοι το εμπιστεύονται για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Το ποιοτικό υλικό του ThePressProject παρέχεται δωρεάν κι όπως ισχυρίζονται αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον. Αν δεν γνωρίζετε ήδη το ThePressProject, επισκεφτείτε το σήμερα. Αν το γνωρίζετε και θέλετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια, μπορείτε να προσφέρετε και bitcoins στην παρακάτω διεύθυνση:
18ZJ4QJU5rU6HRYjqvDTiiphLqc9B1Z2Ee

Φυσικά μπορείτε να συμμετέχετε και με άλλους τρόπους, όπως π.χ. να διαφημιστείτε σε αυτό.

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/