Το BitcoinX.gr στο twitter

Το αγαπημένο σας «Bitcoin Στέκι» τώρα και στο Twitter.

Λογότυπο Twitter

Λογότυπο Twitter

Ένας από τους λόγους που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το λογαριασμό μας στο twitter, είναι για να είναι πιο απλό και γρήγορο για εσάς, να μαθαίνετε όλα τα τελευταία Bitcoin νέα, όπως πάντα στην Ελληνική γλώσσα. Η ιστοσελίδα BitcoinX.gr, μπορεί να παρέχει πολλές ευκολίες και χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχει την αδιαμφισβήτητη αμεσότητα που παρέχει το twitter. Το BitcoinX.gr τιτιβίζει πλέον ακατάπαυστα… Ακολουθήστε το!

Αν το twitter δεν είναι το στοιχείο σας ή έχετε κάποια επιπλέον ιδέα που θα θέλατε να υλοποιήσουμε, μη διστάσετε να την καταθέσετε στα σχόλια 😉

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/