Καφεδάκι με Bitcoin στο Lennon

Με μια πρωινή θετική σκέψη και ευχάριστη διάθεση αναζήτησα στο coinmap.org αν θα μπορούσα να πιω καφέ και να μην πληρώσω σε ευρώ αλλά σε ψηφιακό νόμισμα. Σε δευτερόλεπτα βρήκα ότι η επιθυμία μου θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα στο Lennon Eco.

Η πρώτη μου επαφή με τον χώρο ψυχαγωγίας Lennon Eco – Gastrobar ήταν ενθουσιώδης και συνάμα ελπιδοφόρα. Η επιχείρηση βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Δ. Βούρβαχι 9 στο κέντρο της πόλης της Πάτρας, δίπλα από την πλατεία Γεωργίου. Εκεί ο σεφ δημιουργεί εύγεστα πιάτα με υλικά κυρίως από την ευρύτερη περιοχή, στηρίζοντας την τοπική οικονομία. Η διακόσμηση του χώρου, όπως μαρτυρά και η επωνυμία της επιχείρησης, είναι βασισμένη σε οικολογικά υλικά και πρωταρχικό ρόλο παίζει το ξύλο. Εντυπωσιάστηκα από το ιδιόρρυθμης κατασκευής ξύλινο ψυγείο, πίσω από το κυρίως μπαρ. Επίσης είναι μια ιδανική και πρωτότυπη ιδέα η χρήση ανακυκλωμένων υλικών όπου χρησιμοποιούν για πιάτα και δοχεία, ακόμα και ο κατάλογος των παραγγελιών είναι από ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Η ευχάριστη θαλπωρή που προσφέρει ο χώρος, σε ένα τόνο οικειότητας προϊδεάζει τον πελάτη πώς οι απαιτήσεις του θα ικανοποιηθούν πλήρως. Η εξυπηρέτηση είναι άκρως ικανοποιητική και το προσωπικό με χαμόγελο στέκεται διακριτικά έως ότου τους κάνεις νεύμα για να δώσεις την παραγγελία.

Παρήγγειλα τον κλασικό πλέον φραπέ μου και ζήτησα να πληρώσω με Bitcoin. Η αυθόρμητη απάντηση της σερβιτόρας με το ωραίο χαμόγελο ήταν «Bεβαίως κύριε!». Με ευγενικό τρόπο ήρθε και ο ιδιοκτήτης ώστε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για το εγχείρημα που πραγματοποιεί.

Ο κ. Φάνης Τσέλις, μας ενημέρωσε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πλέον πρωτοποριακή απόφαση, να ενσωμάτωση την χρήση του ψηφιακού νομίσματος στις υπηρεσίες που διαθέτει στο καταναλωτικό του κοινό. Είναι ένα τολμηρό εγχείρημα σε ένα κλάδο που έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Πιστεύω πώς αυτή η κίνηση του δίνει σαφώς μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην επιχειρηματική του προσπάθεια. Εμείς ως κοινότητα θα σταθούμε δίπλα του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την επιχείρηση του. Κρίνω πως θα είναι υπέροχο να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κι άλλοι επιχειρηματίες.

Πληροφορίες
Lennon – Βούρβαχη 9, – Πάτρα – Τηλ.:2610 625320, 6931 504944
Ώρες λειτουργίας : Aπό τις 8 το πρωί έως τις 2 το βράδυ
Κουζίνα από τη 1 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ.

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες: