Σχετικά με το BitcoinX

Η φιλοσοφία μας

Η ομάδα πίσω από το BitcoinX.gr απαρτίζεται από άτομα που πιστεύουν στη φιλοσοφία του ανοιχτού συναλλακτικού  συστήματος, που δεν καθοδηγείται ή επηρεάζεται από συγκεκριμένο/α άτομα. Το Bitcoin μπορεί να αποτελέσει εργαλείο της καθημερινότητάς μας, επιτρέποντας αλλά και διευκολύνοντας τις συναλλαγές μας, σε έναν κόσμο που οι ελευθερίες του συνεχώς περιορίζονται.

Ο σκοπός μας

Δημιουργήσαμε το BitcoinX.gr ώστε να συγκεντρώσουμε σε αυτό, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, επεξηγήσεις και νέα, που αφορούν το νέο συναλλακτικό σύστημα που ονομάζεται Bitcoin. Μέσω της ιστοσελίδας αλλά και μέσω της κοινότητας, απαντούμε στις ερωτήσεις σας, παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και μοιραζόμαστε μαζί σας τη γνώση που έχουμε αποκομίσει από την ενεργό ενασχόλησή μας με το Bitcoin. Το Bitcoin είναι μια ιδέα κι ένας νέος τρόπος συναλλαγής των ανθρώπων που δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια και που αξίζει να προωθηθεί. Ελπίζουμε ότι μέσα από τα άρθρα, τις παρουσιάσεις και τα νέα που αναρτούμε καθημερινά, θα ανακαλύψετε όλες τις αρετές του, που δεν είναι εμφανείς με την πρώτη επαφή.

Αποποίηση ευθυνών

Το BitcoinX.gr είναι καθαρά μη κερδοσκοπική ιστοσελίδα ενώ ο χαρακτήρας της είναι αμιγώς ενημερωτικός. Στις σελίδες του συγκεκριμένου ιστοτόπου υπάρχουν πληροφορίες, αναφορές σε άλλα ενημερωτικά ιδρύματα κι απόψεις εκφραζόμενες μέσω άρθρων, οι οποίες όμως δε συνεπάγεται ότι αντιπροσωπεύουν πάντα και τις απόψεις των ιδιοκτητών και διαχειριστών του ιστοτόπου. Αν πιστεύετε πως κάποιο άρθρο ή σελίδα θίγει εσάς ή τρίτο πρόσωπο, παρακαλώ ενημερώστε μας. Οποιαδήποτε πληροφορία ή δημοσίευση στον παρόντα ιστοτόπο δεν συνιστά προτροπή ή πρόταση.

Μοιραστείτε το!