Δωρεές σε Bitcoins

Με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση της Wikipedia, που εμφανίζεται με κίτρινο στην κορυφή τηςDonation σελίδας και προτρέπει τους χρήστες να συνεισφέρουν οικονομικά, αποφάσισα να αναζητήσω τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσα να προσφέρω κάποιο χρηματικό ποσό. Δυστυχώς δεν δέχονται (ακόμα) bitcoins…

Αναρωτήθηκα όμως για το ποια sites ή projects δέχονται δωρεές μέσω Bitcoin κι έτσι βρέθηκα στο Wiki του Bitcoin, που έχει μια αρκετά μακροσκελή λίστα. Στη λίστα φιγουράρουν και πολύ γνωστές υπηρεσίες όπως π.χ. το καταπληκτικό Archive.org, που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως Μουσείο ιστοσελίδων. Άλλες σελίδες που μου κίνησαν το ενδιαφέρον είναι τα Projects Osiris-SPS, Diaspora, DOSBox και Freenet, καθώς και τo P2P Foundation. Η έκπληξη όμως έρχεται από την ιστοσελίδα του ελληνικού πολιτικού κινήματος Κοινωνία Αξιών.

Για την Κοινωνία Αξιών δεν έχω άποψη (ακόμα), αλλά μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα υπόλοιπα και πλήρως αξιόλογα Sites / Projects 😉

 

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/

Ένα σχόλιο

  1. Pingback: Μισθοί σε bitcoins » BitcoinX - Το ελληνικό στέκι του Bitcoin