Μισθοί σε bitcoins

moneyΣε προηγούμενο άρθρο μας, αναφέραμε μερικές από τις πολύ γνωστές υπηρεσίες ή Sites που δέχονται δωρεές, απευθείας σε bitcoins. Ειδικότερα στο Internet Archive, ορισμένοι υπάλληλοι ζήτησαν να λαμβάνουν τους μισθούς τους σε bitcoins, σύμφωνα με χθεσινή ανάρτηση στο ιστολόγιό του.  Η ανάρτηση ξεκινάει με το κείμενο

Αφού το Bitcoin γίνεται το «τοπικό νόμισμα» του Internet, τότε το Internet Archive προτίθεται να το υποστηρίξει και να το χρησιμοποιήσει»

σηματοδοτώντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις προθέσεις του, να ξεκινήσει τις πληρωμές των μισθών με bitcoins κι αν το όλο εγχείρημα πετύχει, να τις καθιερώσει.

Η πληρωμή μισθών με bitcoins θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο bitcoin οικοσύστημα, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θ` αναζητούν συνεχώς υπηρεσίες και καταστήματα που να δέχονται bitcoins, κάτι που θα οδηγήσει σε όλο και περισσότερους επαγγελματίες να υιοθετούν το νέο ηλεκτρονικό μέσο συναλλαγής.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω, το Internet Archive θα μπορεί να πληρώνει απευθείας τους υπαλλήλους του, με bitcoins που προέρχονται από δωρεές.  Για αυτό, σπεύστε να κάνετε μια δωρεά, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι 🙂

Μοιραστείτε το!

      

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/