Πρώτα Bitcoin μετά Amazon Coin

 

Amazon Coin

Στα χνάρια του Bitcoin κινείται το Amazon, παρουσιάζοντας τη δική του υλοποίηση ενός εικονικού νομίσματος, των Amazon Coins, των οποίων η «διάθεση» θα ξεκινήσει τον Μάιο. Το Amazon σχεδιάζει να χαρίσει νομίσματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, για να ενθαρρύνει αλλά και να εξοικειώσει τους καταναλωτές στη χρήση τους.

Με τα νομίσματα θα μπορεί αρχικά κάποιος ν’ αγοράσει παιχνίδια, εφαρμογές, αλλά και αντικείμενα για αυτά, για το Kindle Fire, αλλά δεν αποκλείεται αργότερα να εφαρμοστεί και σε άλλους τομείς. Το σκεπτικό πίσω από την κίνηση, είναι να συναλλάσσονται οι χρήστες με το Amazon, εύκολα και γρήγορα, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Από τις συναλλαγές, θα συνεχίσουν να κερδίζουν και οι προγραμματιστές των εφαρμογών ή παιχνιδιών, το ποσοστό τους που ανέρχεται στο 70%.

Δεν είναι ακόμα γνωστά αν θα είναι εφικτές οι μεταφορές νομισμάτων μεταξύ λογαριασμών και η ισοτιμία των εικονικών νομισμάτων.

 

Μοιραστείτε το!

      
Υπό τις ετικέτες:

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην πληροφορική, ο Αντώνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών και της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων, σε περιβάλλοντα Windows και Linux.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έως τώρα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρόχους υπηρεσιών Internet, πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία και μεγάλα ονόματα στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Πάντοτε προσηλωμένος στον αγαπημένο του κλάδο, την πληροφορική.

Ο Αντώνης ανακάλυψε το νέο και μαγικό κόσμο του Bitcoin το 2012. Αφού μελέτησε για μήνες τον τρόπο λειτουργίας του και κατανόησε τις εσωτερικές δομές του, πίστεψε και πιστεύει σθεναρά ότι το Bitcoin είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις/εφευρέσεις του 21ου αιώνα. Για αυτό και δημιούργησε την πρώτη ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα σχετικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σκοπός του ήταν και παραμένει να μεταδώσει την πληροφορία και τη γνώση σε όλους τους ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα.

Website: https://BitcoinX.gr/